Om os

MQM Biler ApS - Tidligere nomineret som årets brugtvognsforhandler!

Velkommen til MQM Biler ApS – en af de større forhandlere i Fredericia med speciale i leasing og salg af nyere brugte vogne.

 

MQM Biler ApS er blevet anerkendt som 2x gazellevinder og tidligere nomineret som årets brugtvognsforhandler.

 

Historien om MQM Biler ApS begyndte for 10 år siden, da en far og hans to sønner etablerede virksomheden i en lille lagerbygning med blot 4 biler på lager i starten af 2014. I dag, 10 år senere, har den lille lagerbygning udviklet sig til et stort bilhus med over 5000 kvm plads og mere end 100 klargjorte biler klar til omgående levering. Vores team består af dedikerede fagfolk, herunder sælgere, leasingskonsulenter, indkøbere, markedsføringsmedarbejdere, content creators, værkstedchefer, værkstedsmedarbejdere, klargøringsmedarbejdere og meget mere.

 

Hos MQM Biler er vores mål altid at fokusere på kunden. Vi stræber efter at give vores kunder den bedste service og sikre, at salgsprocessen er en behagelig rejse fra det øjeblik, kunden kontakter os, til de kører hjem i deres nye bil. 

Vi vægter kommunikationen højt og sikrer, at vores kunder altid har mulighed for at være i kontakt med deres sælger i de efterfølgende dage efter købet.

 

Velkommen til MQM Biler ApS – hvor kundetilfredshed er vores højeste prioritet.

 

Medlem af DBFU

Dansk bilforhandler union og brugtbilgarantifonden (DBFU), er en brancheforening for brugtbilsforhandlere i Danmark, som har et fælles ønske om at øge forbrugernes tillid til markedet for brugte biler.

 

Der bliver stillet høje krav til medlemmerne, som følger en lang række etiske retningslinjer og salgsbetingelser for at skabe en troværdig branche. Det er din sikkerhed som forbruger.

 

Når du køber en bil hos os, er du garanteret en pålidelig aftale med rimelige vilkår! 
Læs mere om Dbfu på www.dbfu.dk

Medlem af FDM

Som medlem af FDM, sikre vi vores kunder at vi følger en land række etiske retningslinjer og salgsbetingelser.
Hos os er du altid i trygge hænder!

Køb bilen online

Bliv ringet op af en bilglad sælger

Vælg et tidspunkt der passer ind i dit skema så ringer vi dig gerne op og tager en uforpligtende dialog omkring køretøjet.

Bemærk dog at vi som udgangspunkt går udfra at bilen du har efterspurgt et opkald til er den selv samme bil du ønsker at indgå i dialog omkring

Beregn byttepris

Udfyld formularen, så kontakter vi dig snarest med en pris.