Om os

Vi sælger, leaser og reparerer biler i hjertet af Fredericia

Vi er et af landets største bilhuse når det kommer til brugtvogns markedet, og stræber efter at blive de største og mest vellidte i landet.

Derfor kan du være sikker på at du som kunde hos os altid er i fokus, og dine ønsker står øverst på dagsordenen

Yderligere er vi også altid klar til at forhandle om prisen hvis argumenterne er i orden, vores slutmål er at sikre du som kunde får en god oplevelse og kommer hjem med den helt rigtige bil.

Netop derfor tilbyder vi også at købe din gamle bil som en del af handlen, for på denne måde at gøre købet billigere for dig som kunde samt slipper du for alt arbejdet i at få den gamle bil solgt.

Skulle du ønske at opdele betalingen igennem finansiering har vi mange gode samarbejdspartnere indenfor dette område som du kan læse mere om her

Tag et kig indenfor

DBFU

DBFU er en brancheforening for brugtbilsforhandlere i Danmark, som har et fælles ønske om at øge forbrugernes tillid til markedet for brugte biler.

Vi stiller høje krav til vores medlemmer, som følger en lang række etiske retningslinjer og salgsbetingelser for at skabe en troværdig branche. Det er din sikkerhed som forbruger.

Når du køber en bil hos et af vores medlemmer, er du garanteret en pålidelig aftale med rimelige vilkår.

FDM

FDM varetager bilisternes interesser og arbejder bl.a. for en afvikling af registreringsafgiften, bedre trafiksikkerhed, mere hensynstagen til miljøet, bedre infrastruktur og bedre forbrugersikkerhed.

Med dig på vejen

Vi er til for dig, din familie og jeres biler på vejen. Dit liv med bil skal være lettere, billigere og sjovere. Vi er alle danske bilisters klub.

Problemer med bilen eller ønsket om en ny?

Vi står klar i telefonerne til at hjælpe dig med dit ønske

Kontakt os